In onze aangepaste hoeve kunnen we momenteel 6 personen herbergen, liefst van een zelfde familie of groep, wegens gemeenschappelijke badkamer.

Zowel de toerist die van de rust wil genieten als de zakenman die wel eens iets anders wil dan het vaste stramien van een hotel, zullen hier graag verblijven. Dit ook dank zij de inzet van de gastheer en de charmes van de gastvrouw.
Dineren kan op wandelafstand naar ieders beurs en appetijt.

In de woning staan ongeveer 250 handgemaakte beren, vervaardigd door Roos, uw gastvrouw.

40 Euro per persoon/nacht

Waarom zouden mensen überhaupt naar Haaltert komen om er te overnachten?
Haaltert is een landelijke gemeente met een pittig dialect, ligt tegen de karnavalstad Aalst, leunt aan de uitwassen van de Vlaamse Ardennen; Haaltert is gemakkelijk te bereiken. (4 km van E40).
Afhaling kan worden besproken.

Haaltert kan in feite niet alleen beschouwd worden als een poort naar de Vlaamse Ardennen, Faluintjes en Pajotteland, maar evenzeer naar Scheldeland met Dender en Schelde.

Haaltert heeft een beiaard, een WOII museum en is bekend om zijn kantwerk.
B&B Mussenzele ligt op 1km van het centrum van Haaltert en is tegelijk een erg rustige plek waar men echt nog van de stilte kan genieten.
Paarden, koeien, schapen en pluimvee sieren de omgeving.
Wandelen is perfect mogelijk in alle rust. Ons B&B ligt langs een mountainbikeroute. Een koetswandeling met paarden behoort tot de mogelijkheden. De Molenbeekfietsroute loopt langs Mussenzele. De Natuurliefhebber zal zeker een bezoek willen brengen aan Den Dotter, een beschermd natuurreservaat,
langs de beide oevers van de Molenbeek.

Haaltert ligt op 30km van Brussel, op 30km van Gent, op 80km van Brugge en op 100km van de kust.

Op aanvraag kan een gids geregeld worden.
B&B Mussenzele ligt echt midden in de natuur. Je kan er genieten van een boek op het ruime terras.
Kinderen kunnen er naar hartelust spelen. Er is een boomgaard. Misschien zijn ze getuige bij de geboorte van lammetjes of het door de schaal breken van eendjes of kuikens.

Molenbeekfietsroute =42km.

De Ronde Van Vlaanderen passeert op 10km van ons BB.